Manja slova Veća slova RSS

 Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter
>

Ministar Bojanić se sastao sa predstavnicima kompanija Lufthansa Systems i ToMontenegro

Ministar Bojanić se sastao sa predstavnicima kompanija Lufthansa Systems i ToMontenegro
Datum objave: 30.03.2021 10:49 | Autor: MKI

Ispis Štampaj stranicu


U Ministarstvu kapitalnih investicija održan je sastanak između ministra Mladena Bojanića i njegovih saradnika sa predstavnicima kompanija Lufthansa Systems i kompanije ToMontenegro, g. Jorgom Franzlom i g. Predragom Todorovićem.

Ministar Bojanić je izrazio zadovoljstvo zbog početka saradnje između renomirane kompanije kao što je Lufthansa Systems i nove crnogorske nacionalne avio kompanije, uz nadu da se radi samo o početku saradnje koja će dovesti do uspostavljanja trajnih partnerskih odnosa.

Predstavnik kompanije Lufthansa Systems, g. Jorg Franzl se zahvalio na gostoprimstvu i ukazanom povjerenju, ističući da se raduje budućoj saradnji, posebno ističući ljepote Crne Gore i njen turistički potencijal. G. Franzl je ukazao da je najveći izazov koji stoji ispred nove nacionalne avio kompanije izgradnja pozitivnog sistema vrijednosti usmjerenog ka putnicima, koji treba da radi u korist izgradnje modernog preduzeća, koje bi donosilo profit kao u ljetnjoj tako i u zimskoj sezoni.

Ministar Bojanić je naglasio da će Ministarstvo kapitalnih investicija pružati punu podršku saradnji Lufthansa Systems i ToMontenegro u izgradnji nove i uspješne nacionalne kampanije.