Manja slova Veća slova RSS

 Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter
>

Posjeta ministra kapitalnih investicija g. Mladena Bojanića preduzeću „Luka Bar” AD

Posjeta ministra kapitalnih investicija g. Mladena Bojanića preduzeću „Luka Bar” AD
Datum objave: 15.03.2021 16:59 | Autor: MINISTARSTVO KAPITALNIH INVESTICIJA

Ispis Štampaj stranicu


Ministar kapitalnih investicija g. Mladen Bojanić i državni sekretar g. Zoran Radunović sa saradnicima, posjetili su preduzeće „Luka Bar“ AD, gdje su sastali sa izvršnim direktorom preduzeća g. Vladanom Vučelićem, predsjednikom Odbora direktora g. Branislavom Brankovićem, kao i članovima Odbora direktora. Posjeta je organizovana cijeneći značaj Luke Bar kao jednog od najvažnijih ekonomskih resursa koje Crna Gora posjeduje.

Domaćini su ministra Bojanića upoznali sa postojećim stanjem u preduzeću i razvojnim potencijalima, a potom je organizovana posjeta operativnoj Obali Volujica, gdje je ozvaničen početak sanacionih radova u vrijednosti od skoro 5.000.000 EUR.

Nakon posjete Obali Volujica, ministar Bojanić sa saradnicima i njihovi domaćini su sumirali utiske posjete, sa akcentom na dalji razvoj luke, njenim potencijalima, kao i o namjerama Ministarstva kapitalnih investicija kada su u pitanju dalje investicije koje se tiču razvoja, kako luke tako i vezanih sistema poput željezničke i putne infrastrukture.

MINISTARSTVO KAPITALNIH INVESTICIJA