Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

 Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Aktuelnosti

05.05.2021.

Prioritet izgradnja mosta i integrisanog graničnog prelaza na Šćepan Polju

Prioritet izgradnja mosta i integrisanog graničnog prelaza na Šćepan Polju

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, razgovarao je danas u Sarajevu sa ministrom komunikacija i transporta Bosne i Hercegovine, g. Vojinom Mitrovićem, o poboljšanju putne infrastrukture na relaciji Sarajevo – Podgorica i izgradnji mosta na Tari, kao i o planovima za integrisanje graničnih prelaza u cilju poboljšanja bezbjednosti i efikasnosti prevoza putnika i roba...

više...
04.05.2021.

Ministarstvo kapitalnih investicija povodom otvorenog pisma “NVO VozomkrozCrnuGoru”

Odmah po saznanju za nastali vandredni događaj, koji se dogodio dana 23.04.2021. godine, kada je lokalni putnički voz broj 6103 otpremljen iz ukrsnice Bratonožići, u 11:31h, izdato je naređenje da se utvrdi odgovornost učesnika u željezničkom saobraćaju od strane v.d. Generalne direktorice Direktorata za željeznički saobraćaj, Dragane Lukšić i glavnog inspektora za željeznički saobraćaj, Veselina Mandića.

više...
04.05.2021.

Prva Međunardona Hidro avio regata Montadria 2021

Prva Međunardona Hidro avio regata Montadria 2021

Prva Međunarodna Hidro avio regata Montadria 2021 održaće se od 5. do 7. maja 2021. godine. Ovakav vid manifestacije u dijelu hidroavio regate u Crnoj Gori se orzava po prvi put a ujedno I obiljezava 80 godina od poslednjeg leta Eskadrile pilota Hidroaviona sa teritorije Crne Gore. Manifestacija će početi u Porto Montenegru preletom regate s Aerodroma Tivat iznad Porta gdje je ujedno bila i prva hidro avio baza na prostoru Arsenala a sada komplexa Porto Montenegro.

više...
29.04.2021.

Stanje u Aerodromima Crne Gore alarmantno, ali ne zbog Ministarstva kapitalnih investicija i aktuelne Vlade, već zbog nerada i javašluka

Ministarstvo kapitalnih investicija primilo je k znanju odluku V.D. Direktorice Aerodroma Crne Gore Ane Lončarević - Badnjar, o njenoj neopozivoj ostavci. Izražavamo žaljenje zbog njene odluke jer smo uvjereni da je, bez obzira na ogroman izazov koji će vođenje Aerodroma Crne Gore predstavljati u budućnosti, uz izbor stručnih i nekorumpiranih saradnika, i uz konsultacije sa članovima Odbora direktora i Ministarstvom kapitalnih investicija, mogla da da doprinos postavljanju Aerodroma Crne Gore na zdrave noge. U narednim danima, Odbor direktora, u saradnji sa ministarstvom, imenovaće novog V.D. Direktora ovog preduzeća.

više...