Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
01.10.2019

Crna Gora domaćin Foruma o transportnoj povezanosti

Crna Gora domaćin Foruma o transportnoj povezanosti

Forum o transportnoj povezanosti, jedan od najvećih događaja u oblasti saobraćaja koji se organizuje u Crnoj Gori, otvoren je danas u Podgorici u hotelu Hilton. Forum se održava pod pokroviteljstvom Međunarodne federacije za puteve. Pomenuti događaj je platforma za razgovor o sadašnjim i budućim trendovima u oblasti saobraćaja, posebno onima od značaja za region Zapadnog Balkana. Forum koji se održava danas i sjutra će okupiti oko 200 učesnika. Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Aktuelnosti

25.11.2020.

Međunarodna konferencija o pomorskom obrazovanju i razvoju, prezentacija projekta SAGOV

Članovi projektnog tima SAGOV prisustvovali su 1. međunarodnoj konferenciji o pomorskom obrazovanju i razvoju (International Conference on Maritime Education and Development (ICMED 2020)) od 23. do 24. novembra 2020. održane u Durbanu, Južna Afrika.

više...
23.11.2020.

EVIDENCIJA OVLAŠĆENIH PREDSTAVNIKA ZA POTVRDE PROIZVOĐAČA

U prilogu je inovirana EVIDENCIJA OVLAŠĆENIH PREDSTAVNIKA ZA POTVRDE PROIZVOĐAČA, u skladu sa članom 19 Pravilnika o tehičkim zahtjevima za proizvode koji se uvoze ili prvi put stavljaju na tržište u Crnoj Gori, 63/18 i 68/20).

više...
18.11.2020.

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva partner na projektu SEAVIEWS

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva je partner na projektu SEAVIEWS (Sector Adaptive Virtual Early Warning System for marine pollution) koji ima za cilj podizanje svijesti javnosti o sprečavanju i upravljanju zagađenjem mora, jačanje kapaciteta i izgradnje kulture upravljanja životnom sredinom. Ovim projektom želi se povećati kapacitet za transnacionalno rješavanje problema životne sredine, fragmentacije i zaštite obilježja ekosistema u ADRION regiji. Ciljevi projekta biće ostvareni na tri načina:

više...
14.11.2020.

Mandatar i eksperti ne vide javni Ugovor o auto-putu?

Mandatar i eksperti ne vide javni Ugovor o auto-putu?

Mandatar za sastav nove Vlade Zdravko Krivokapić izjavio je da ne može da dođe do ugovora o auto-putu, jer je navodno ugovor - tajan.

više...
09.11.2020.

IZVJEŠTAJ o preduzetim mjerama Inspekcije za drumski saobraćaj

IZVJEŠTAJ o preduzetim mjerama Inspekcije za drumski saobraćaj po osnovu primjene Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti za period 01.10. do 31.10.2020.

više...